Bahçe Aydınlatma Fikirleri

Bahçe Aydınlatma Fikirleri

İç mekan dekorasyonun yanı sıra, yaşam alanı tarzınızı belirleyen en önemli unsurlardan birisi de bahçe dekorasyonudur. Peki bahçe dekorasyonu dediğiniz an aklınıza ilk mobilyalar mı geliyor? Tabii ki hayır, bahçe dekorasyonun en önemli kısmını hiç şüphesiz aydınlatmalar oluşturuyor. Doğru yapılan bir aydınlatma, bahçenizde hayal edemediğiniz güzelliklere ulaşmanızı sağlar.
Bahçenize uygun yapılan ışıklandırma sistemi sayesinde, geceleri estetik bir görüntü ve romantik ortamlar oluşturmak kaçınılmaz olacaktır.


Bahçenize uygulanan aydınlatma ile pozitif enerji katacak ortamlarda dikkat etmeniz gereken unsurlar bahçeniniz tasarımıdır. Bahçenizde bulunan ağaç, obje, kaldırım taşları dizilimi ve zevklerinize göre ayarlanacak olan ışıklandırma sistemi doğru ve işlevsel olması gerekmektedir. Dikkat çekmek istediğiniz obje için farklı, oturma grubu için kullanılacak sistem farklı olmalıdır. Gözlerinizi yormayacak ve ruhunuzu dinlendirebileceğiniz ışıklandırma sistemleri sayesinde günün bütün stresini atabileceğiniz, kahkahaların havada uçuştuğu ve keyifli anlarınıza şahitlik edecek bahçenizin ahengi artık bir başka olacak.
Bahçeyi aydınlatmak için önerilen sarı ışık ortamın daha loş ve samimi olmasını sağlayarak sizleri huzurlu hissettirir.

Sizler için önerdiğimiz aydınlatma sistemi olarak;
-
Led Paneller
-
Bant Armatürleri
-
Yer Armatürleri
-
Duvar Armatürleri
-
Sarkıt Armatürleri
-
Etanj Armatürleri
-
Sıvı Üstü Armatürleri
-
Park- Bahçe Armatürleri gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Size ve bahçenize uygun planlanacak olan aydınlatma sistemi ile farklı bir ambiyans yakalayabilirsiniz.

 

Etiketler: Bahçe aydınlatma
Ağustos 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR