Ofisiniz İçin En Uygun Aydınlatma Seçenekleri

Ofisiniz İçin En Uygun Aydınlatma Seçenekleri

Ofisiniz İçin En Uygun Aydınlatma Seçenekleri

Güneşin battığını ve bir daha doğmadığını düşünün. Her yer karanlık ve hiçbir şey görünmüyor. Dünyanın güzellikleri, şık mimariler ve son tasarım dekorasyonlar hiçbiri yok.  Çünkü ışık yok.

Görebilmek için ışığın önemi ne ise dekorasyon ve mimari için de aydınlatma o kadar önemlidir. Fotoğrafçılar çekim yaparken güneş ışığına göre zaman dilimi belirlemekte, en romantik manzara anlarına gün batımları eşlik etmekte ve en görkemli mimariler ışıkla desteklenmektedir.

Doğru ve yerinde kullanılmış bir aydınlatma seçimi, ofis yaşamınızda duyularınıza ve sonrasında duygularınıza hitap edecektir.

Gününüzün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğiniz ofis yaşamınızda, aydınlatma ve ampul çeşitleri ile güneşin ulaşamadığı mekanlarınızı kendi zevkinize göre tasarlayın. Sevinçleriniz, projeleriniz, başarılarınız ve en önemlisi de siz daha fazla görünmeyi hak ediyorsunuz.

Ofisiniz için aydınlatma seçimlerimizi yaparken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir derseniz sizin için hazırladık

Değerli gözlerinizi koruması; gün ışığından maksimum seviyede yaralanmak ve dengeli ışık kullanmak.

Dekorasyon ve tasarımınızı desteklemesi; konsept ve ofis yaşamınızdaki dinamiklere uygun ışıklandırma, yardımcı materyal ve ampul seçimi yapmak.

Doğru malzeme ve renk kullanılması; kaliteli malzeme kullanmak ve seçilen ampul renginin dekorasyonu tamamlamasına dikkat etmek.

Gerekli standart ve mevzuatlara uygun olması; ışık şiddetini prosedürlere uygun ayarlamak.

Alanın büyüklüğüne göre doğru ampul seçimi yapmak ve tasarruf unsurunu göz önünde bulundurmak dikkat edilmesi gereken unsurlardır.

Elektro Hırdavat'ın geniş ürün yelpazesi ve güncel tasarımlarıyla ofis yaşamınızı aydınlatmak için  aydınlatma çeşitlerimizi  inceleyebilirsiniz.

Işığınızın dengeli, başarılarınızın parlak, şansınızın bol olduğu günler dileriz.

Etiketler: ofis aydınlatma
Nisan 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR