Şerit led nedir, kullanım alanları nerelerdir?

Şerit led nedir, kullanım alanları nerelerdir?

Şerit Ledler şerit halinde dizilmiş olan Led aydınlatmalar için kullanılan ortam aydınlatma ürünlerinden biridir. Farklı renk seçenekleriyle ve düşük maliyetli olmalarıyla çok satılan

şerit ledler; güçlü, darbelere ve çizilmeye karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Düşük enerji tüketirler ve uzun ömürlü olup çevreye daha az ısı yayarlar.

Şerit ledler esnek bir uygulama alanına sahiptir. Ulaşılması zor bölgeleri aydınlatabilir, bükülebilecek çok şey üzerine bağlanabilir, doğrusal olmayan şekillerin konturlarını izleyebilir ve hayal edebileceğiniz herhangi bir renkte parlayabilir.

Farklı renk seçenekleriyle zevkinize göre dekore edebileceğiniz led şeritlerle odanızın ambiyansını değiştirebilir, kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Düğün, sünnet, nişan, parti veya doğum gibi organizasyonlarda da tercih edebilirsiniz. Çok düşük elektrik tüketmelerinin yanında hoş bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. Aydınlatma çözümüne ihtiyaç duyulan her alan için Led şerit kullanılabilir. Tavan ve araç içi uygulamaların dışında TV konsolları, çocuk odaları, dolaplar ve diğer alanlarda değerlendirilebilir.

Led şeritleri nereye kuracağınıza bağlı olarak, hava koşullarına dayanıklı ürünleri seçmeniz gerekebilir. Örneğin akvaryum gibi suya maruz kalabilecekleri bir yerde Led kullanmak istiyorsanız, ışıklarınızın su geçirmez olduğundan emin olmanız gerekir.

Led ışıklarınızın uzunluğu, satın alma işlemini yapmadan önce göz önünde bulundurmanız gereken önemli bir özelliktir. Özellikle araç içi uygulamalarda detaylı bir ölçüm yapıp uzunluğu belirlemeniz gerekebilir.

Şerid led çeşitlerini sitemizde kolayca bulabilir, avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

Etiketler: şerit led
Temmuz 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR